Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Poduszka wyciszająca :-)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Poduszka wyciszająca :-)

Hej, nietypowy temat, wiem ale ...
    Kiedyś jak spałem i zaczynały mnie wybudzać jakieś hałasy, przykrywałem sobie głowę poduszką i było zdecydowanie ciszej = można było spać dalej.
    Od jakiegoś czasu wypróbowuję poduszki z różnym wypełnieniem bo pomimo iż owijam nimi głowę (na połowie leżę a drugą połowę przyciskam do głowy ramieniem) dźwięki prawie
    nie są wyciszane = z dalszego snu nici. To znaczy różnica na czy pod poduszką jest prawie żadna.
    Macie jakieś spostrzeżenia na ten temat?

A może by tak stopery?

Comment

No właśnie stopery nie bo one wytną mnie na cały czas, nawet budzika nie usłyszę.
      Poza tym trzeba by zakładać na wszelki wypadek a , na przykład śmieciarka, nie codziennie przyjeżdża. Albo nie codziennie sąsiad odpala swoje V8.
      Chociaż to ostatnie to raczej przyjemność :-)

Comment

Jeśli śmieciarka przyjedzie to i tak się wybudzisz, żeby wziąć poduszkę
        Jeśli nie słyszysz budzika w stoperach to polecam jakiś system mechaniczny np:
        giphy.gif

Temat będę śledził do końca bo aż jestem ciekaw wyniku dyskusji

Comment

Zamieszczone przez eror Zobacz posta
          wytną mnie na cały czas
          Są takie co nie "odcinają" od reszty świata i nie powodują uczucia izolacji. Zobacz stopery Alpine, dedykowane do spania nazywają się Sleepsoft. Ja też używam do spania, nieco inne bo Partyplug - budzik slychać dobrze. Zostały mi po graniu na perkusji i chodzeniu na koncerty - ogólnie to świetny produkt, nie tną tak "góry" jak np. gąbkowe stopery M3.
          Moja VII gen

Comment

Nie znam takiej poduszki.

Comment

Working...
            X