Kiedyś w Fordzie Scorpio miałem fabryczną LPG i też było w błotniku. Ale jeśli to dorabiana to faktycznie ktoś nie był zbyt lotny umysłowo.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Filmiki / Fotki / reszta śmieszności :)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Szczerze mówiąc nie wiem czy Leony w tych latach wychodziły fabrycznie z instalacją lpg, ale wątpię. Co gorsza znalazłem na oto moto jeszcze kilka takich wynalazków:
871433130_16_1080x720_16-16v-benzyna-instalacja-gazowa-a.jpg
A nie można było ładnie schować korka jak tutaj?
853345645_3_1080x720_18t-20v-180km-lpg-nowy-zbiornik-osobowe_rev023a.jpg
Comment
-
Nie jesteście na czasieTeraz jazda na gazie to już nie obciach tylko moda bo to ekologicznie, więc trzeba to eksponować a nie ukrywać
Comment
-
Przyznać się bez bicia, kto tak zapuścił całkiem fajnego Civica. Widziałem już brudne auta, ale żeby mech wyrósł na szybach. Auto nie wyglądało na porzucone i po za mchem w całkiem fajnym stanie wizualnym.
20180104_131215.jpg
20180104_131205.jpg
Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
Ja tylko prąd pożyczałem a wygląda jakby moją Hondę chciał na śniadanie wciągnąć:-)
IMG_20181030_100941663.jpg
Comment
-
Zamieszczone przez eror Zobacz postaJa tylko prąd pożyczałem a wygląda jakby moją Hondę chciał na śniadanie wciągnąć:-)
Ależ to były fantastyczne auta. Co z tego, że lubiły głównie proste drogi... Mój ojciec miał kiedyś Chevroleta z końca lat 50. Niewiele pamiętam, bo miałem z pięć czy sześć lat jak się go pozbył, ale jedno zapamiętałem: gigantyczną przestrzeń w środku i przednią kanapę, która była prawie identyczna jak tylna. Co ciekawe wcześniej tym autem chyba jeździło na akcje SB, bo jak ojciec kiedyś zdjął tapicerkę drzwi, bo szyba się zepsuła, to od środka było widać kilkanaście dziur po pociskach - z zewnątrz to było ładnie zaszpachlowane. Ot, takie auto z burzliwą przeszłością.
Comment
Comment