Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nieprzeciętne - Wyczyny - Osiągnięcia czyli co przewiozłem swoim autem ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Nieprzeciętne - Wyczyny - Osiągnięcia czyli co przewiozłem swoim autem ?

Jako że Joe nie wierzył że wiozłem drzwi z futryną (złożona) marki Klassen tzw. 80ki lewe rozmiar 80x210cm
    - klapa zamknięta ja siedzę na luzie . Yarisem żony, mojego było mi szkoda hi hi drzwi chciała wymieniać ona .

Zamieszczone przez Joe_79
    O_o hardcore! Rambo7, Ty na pewno masz Yarisa ;D?

Odnośnie zakupu to szukaj dalej ew. dołóż i kup coś młodszego.
    Jak ja szukam używanego auta to zakładam pewne kryteria np. pojemność silnika, wyposażenie, kolor i tylko w tych kryteriach szukam.
    Ostatnio patrzałem na Allegro. Auto miało mieć klime, być stosunkowo młode (2004 np.), mieć ponad 100 koni, przebieg poniżej 150k, cena 10-15k i jest w czym wzbierać.

Facet jak ze mną wynosił te drzwi to baaardzo durnowato z niedowierzaniem sie gapił ...jak zobaczył że ja Yarisem 3D przyjechałem hi hi hi i ..ale lałem z jego miny!
    Nie mam fotek ale w civicu IV gen wiozłem jak mówiłem biurko i lodówkę. jak wiozłem biurko to klape też zamknąłem .

No i co Ty na to Joe? hihi ... dasz rade w swoim cifie hi hi...??
    Załączone pliki
    Last edited by rambo7; 19-02-2013, 18:46.
    Kierownik Działu Diesla

Mnie udało się zapakować do Felicii bieżnię elektryczną oprócz mnie w aucie zmieściła się jeszcze moja Pani sprzedawca stwierdził, że pierwszy raz po odbiór przyjechał do niego ktoś autem osobowym

Comment

To ja też coś dopiszę, może to nie wyczyn ale trochę więcej drewna niż drzwi. Fiat Croma 9 palet + żona do pomocy w rozładunku. I nawet rysy wewnątrz nie zrobiłem.
      CIVIC IX 1,8/142KM

Comment

Rosyjska pralka Wiatka skonstruowana do obciążania stropów i transportu ciężarówkami. W cc 700. Zawieszenie, silnik i sprzęgło protestowały, ale luzu jeszcze było sporo

Comment

Toż przecież pisałem że hardcore a tu mnie zaraz od niedowiarków . Co do drzwi to chyba też bym dał radę bo kanapa się kładzie u mnie .
          (poprawiłem Ci buśki z ; średników na : dwukropek .. i pałe "p" nie duże na koncu )
          r7.
          Last edited by rambo7; 19-02-2013, 22:26. Powód: buśki

Comment

A ja z szwagrem przewoziliśmy jego Autobusem (Civic 5d 2004) sofkę...

https://img0.sprzedajemy.pl/540x405_...ana-827530.jpg dokładnie taką. obaj siedzielismy

WYMIARY SOFY:

oparcie:
            szerokość wraz z bokami – 150 cm
            wysokość – 85 cm

siedzisko:
            długość – 116 cm
            szerokość – 70 cm
            wysokość (od ziemi do siedzenia) – 43 cm
            Honda Civic 1.8 i-VTEC 4D

Comment

Working...
            X