Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy chciałbym do centrum?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Hehe, Alix nie trzeba mieszkać w mieście, żeby mieć tak dobrze. U mnie takie tematy ogarnia żona
    Pozdrawiam Czarodziej
    Mój Szogun

Comment

To sie umiesz ustawic! Chociaz wiesz ja wole jak zona jest wypoczeta i swoje wysilki moze skoncentrowac gdzie indziej
      ............................C I V I C
      .. generacje . wersje usportowione ..silniki
      . .
      Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Ja przed domem,za domem,z boku domu też mam zrobione a nie robię.Parę liści na działce zgrabię w 5 minut bo wszystkie lecą w jedno miejsce i w tym właśnie miejscu postawiłem kompostownik
        Prawie bezobsługowo ,wszystko wyszło jak trzeba.Na koniec sezonu jak nie będzie liści to zwisające powoje tylko zarzucę na górę jak co roku ,a potem tylko trawa,która już prawie nie rośnie.Ja i tak będę kosił ją do zimy,im dłużej tym mniej skapcanieję

Comment

Fajnie się czyta Wasze przekonywanie co jest lepsze

A ja bym wolał mieć mieszkanie w centrum i domek na wsi i jechać tam gdzie mam akurat fantazję

PSQ

Comment

Ja bym wolał mieć jeszcze w paru innych miejscach niż tylko te dwa

Zamieszczone przez PSQ77 Zobacz posta
            Wasze przekonywanie co jest lepsze
            To taka tylko luźna klepanina ,każdy chce tam gdzie mu się bardziej podoba,oczywiste więc że przekonać się za bardzo nikogo nie da bo każdy jest inny.
            Można za to dać powód do zastanowienia i zobaczenia pewnych rzeczy w inny sposób.

Comment

Taaaaa co kto lubi... ja oddalem Jaga do serwisu i wcisneli mnie w cudze spodnie...

20210920_094231.jpg

Coz, wrazenie mam glownie takie:

IMG-20210920-WA0011.jpg
              ............................C I V I C
              .. generacje . wersje usportowione ..silniki
              . .
              Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Szerokiej drogi

obi.jpg
                Last edited by m26; 20-09-2021, 17:00.

Comment

Working...
                X