A to raz inaczej - na pocieszczenie osobom 30+ https://www.dobrewiadomosci.net.pl/3...u-trzydziestki
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wariacje i modyfikacje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
-
Kupiłam,pani droga autko, co powiedzieli mi, że po bułki i do szaleństwa, ja droga pani, stara inwalidka, tyż czasem poszaleć musza...
I w tym samym sklepie taki ładny, wygodny sedes mieli, też wzięłam...
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaI w tym samym sklepie taki ładny, wygodny sedes mieli, też wzięłam...że aż kubełkowy fotel potrzeba
.
Comment
-
Po kilku dniach nauki udało się mojemu synowi zrobić powtarzalny Kiss the Wall, co prawda tylko autkiem RC:
Ale to dobrze wróży na przyszłość
.
.
Comment
-
Hello darkness, my old friend,
I've come to talk with you again,
Because a vision softly creeping,
Left its seeds while I was sleeping,
And the vision that was planted in my brain
Still remains
Within the sound... of VTEC:
Last edited by Alix; 10-09-2014, 22:45.............................C I V I C
.
.
Comment
-
Niech Vtec będzie z wami
Faktycznie i na serio dźwięk Vtec-a jest rewelacyjny i nie do pod,,,,,,
Last edited by syriuszteam; 11-09-2014, 08:24.Moja ko-Hankahttp://www.civicforum.pl/showthread....ck-Mój-TYPE-R
Szerszeń by grzes41gthttps://www.civicforum.pl/showthread...�-by-grzes41gt
sigpic
Comment
-
Strasznie dynamicznie ruszył z miejsca tym autemRB fajny silnik, ale dźwiękiem to tak sobie. Miałem okazję posłuchać i pojechać (co prawda RB25DET z wersji GT-S a nie RB26DETT z GT-R), turbina jednak zjada sporo dźwięku. Z rzędowych szóstek dla mnie najlepiej brzmi BMW.
Ale lepiej niż dowolna R6 zabrzmi amerykańskie V8. Ja też zdecydowanie jestem fanem amerykańskich V8, zarówno tych z ery Pony/Muscle cars jak i tych obecnych (odetkane Camaro V8 jeździ po Wrocławiu, brzmi to nieziemsko i na całą dzielnicę na raz...):
No i nie należy zapominać o włoskich V8/V10/V12 w Lambo czy tym bardziej w Maserati...
Te ostatnie szczególnie cenne od kiedy F1 "wykastrowali".............................C I V I C
.
.
Comment
-
No dobra, może jednak RB26 brzmi lepiej od R6 BMW... A przynajmniej BMW bez solidnego doładowania z podtrzymaniem takich ogników backfire nie dadzą
No i te płomienie... Żelazkiem "na parze" przy "ścięciu obrotów" szybką mianą biegu tuż przy odcince da się zrobić bum, ale nawet papierosa nie odpalisz, to nie to co GT-R hehe:
Naturalna aspiracja jest piękna, ale niektóre rzeczy...
dla mnie rządząLast edited by Alix; 16-09-2014, 18:59.............................C I V I C
.
.
Comment
-
Klimatyczna nakladka rury wydechowej:
.
.
Comment
-
-
Od auta i tak ważniejszy jest kierowca:
Chociaż i dobry kierowca i dobre auto...
.
.
Comment
Comment