Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STRONGFLEX - Tuleje poliuretanowe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• STRONGFLEX - Tuleje poliuretanowe

Mamy kolejnego zaprzyjaźnionego sprzedawcę, jest to firma STRONGFLEX, przedstawicielem tej firmy na naszym forum jest użytkownik shogunnn.

Myślę że wielu z nas skorzysta z oferty bo w wielu naszych hankach zawieszenia wymagają napraw lub modyfikacji a tuleje z poliuretanu są do tego najlepszym materiałem.

Oferta --->

Witam Wszystkich, jestem producentem elementów zawieszenia z poliuretanu, moja oferta obejmuje sporo części do modeli Hondy głównie Civic oraz CRX więc każdy zainteresowany tematem z pewnością znajdzie coś dla siebie.
    Asortyment stale się powiększa, z chęcią nawiążę współpracę z pasjonatami dysponującymi zapleczem w postaci części które mogą posłużyć jako wzory stworzenia nowych produktów, dla ochotników oferujących pomoc gratisy w postaci oczywiście tulei poliuretanowych.
    Moja firma znajduje się we Wrocławiu ul.Przejazdowa 11 ,a pełna oferta na WWW.STRONGFLEX.EU
    Dla wszystkich użytkowników hcforum mogę zaoferować 5% rabatu na cały asortyment, aby uzyskać upust podczas zakupów w moim sklepie internetowym w pole KOD RABATOWY należy wpisać: civic5 , ceny grupowych zakupów również podlegają negocjacji.
    W razie dodatkowych pytań pozostaję do dyspozycji 606 888 487 lub PW.
    Last edited by Tomo1; 07-04-2011, 22:30.
    Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077
Working...
X