Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wyciszenie drzwi poprawia akustykę bose

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wyciszenie drzwi poprawia akustykę bose

Nadszedł czas na poprawę wyciszenia drzwi zaczynam od tylnich po zdjęciu panela wypięciu kabli i odklejeniu tej śmiesznej foli zamykającej fabryczne otwory montażowe ... roześmiałem się gdy zobaczyłem ten kawałek wklejonej maty przez fabrykę hondy no żenada ... odtłuściłem wnękę podgrzałem drzwi opalarka dociąłem maty z bimata przewałkowalem dobrze dociskając jeszcze przegrzałem opalarą i dokleiłem formatki z mikrogumy całość komory zamknąłem kolejną warstwą bimaty butylowej na wierzch folijka fabryczna i pozostałe skrawki mat doklejam na panel drzwi od środka a na koniec przez otwory montażowe klipsów zaaplikowałem po obwodzie wosk do profili zamkniętych tak dla świętego spokoju całość zamykamy wpinając kostki jedna śróbka pod panelem z przyciskiem okna i zatrzaskuje delikatnie czas 2,5godzony na obie strony koszt mata butylowa 110 zł za 2 metry 2 ,maty mikrogumy 20szt 50zl Ali spray wosku 40zl
    Wykonywałem już w kilku samochodach i wszystko ok audio zdecydowanie poprawiona akustyka basu głośników bose

Polecam bo warto

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Working...
X