Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tylne lampy z homologacją Europejską do Civic ex coupe 2004r. - gdzie dostane?...

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tylne lampy z homologacją Europejską do Civic ex coupe 2004r. - gdzie dostane?...

Witam. Mam big problem... Potrzebuje zmienić moje tylne lampy w civic 2 drzwiowej z 2004 roku i klops... Nigdzie nie mozna tego dostac. Na allegro jest facet ale ma tylko lewą lampe ( za 280 złotych). Dzwonilem do niego mowi ze ma tylko jedna i ze bardzo ciezko to dostac. Co mam zrobic? Mozna gdziesz to zamowic? Dodam ze lampy w sedanie są troche inne niz w coupe...

Edit: Samochod sprowadzany ze stanow zjednoczonych...
    Last edited by Gość; 13-06-2009, 15:59.

Odświeżam...

Comment

mozesz je przerobic nie musisz zmieniac.poszukaj na necie w krakowie jest firma co ci to robi i odsyla spowrotem po 3 dniach do domu niepamietam koszt ale chyba 100-150 zl

Comment

Czarek to co podałeś to 665,85 zł za komplet tylnych prawda? No to biore... A jak to jest... Długo z Niemiec będzie szło?

Comment

Ile będzie szło pojęcia nie mam
          Podpytaj sprzedawcę może ma jeszcze coś innego ?
          Bo te tak szczerze takie średnie są (kwestia gustu)
          Mają homologację europejską „E” podpytaj czy czasem nie jest to „E11”
          „E11” to homologacja angielska jeśli są 2 wsteczne i przeciwmgłowe (lub przeciwmgłowe jedno gdzieś w zderzaku ) to nadają się
          Jeśli jest po jednym świetle od wstecznego i przeciwmgłowego to będą po „nie tej stronie”
          Oczywiście homologacja musi być bita na lampie
          Poza tym muszą posiadać odpowiednie kolory tzn:stop i pozycja czerwone migacz pomarańczowy wsteczny biały i odblask (jeśli kierunki są białe radzisz sobie montując pomarańczową żarówkę)
          Jak wynika z fotki warunki spełnia
          Przerabiałem to ostatnio w suzuki i takich informacji udzielił diagnosta
          Pozdr.

Comment

Czarek nie moge znalezc zadnych innych... Takze chyba bede musial je brac, są jakie są. Tylko ciekawe czy to cenna za komplet czy za jedną bo zdjecie z jedna lampa jest...

Comment

Lampy-Sonar - reflektory samochodowe
              Jeśli jeszcze nie zamówiłeś wcześniej podanych to masz tu tańsze rozwiązanie
              Pozdrawiam.

Comment

Working...
              X