Sprzedaję moją Hondę, gdyż zmieniłem na nowszą wersję i nie mam gdzie i jak trzymać 2 samochody. Silnik 1.4, benzyna + gaz więc nadaje się do jazdy ekonomicznej, gdyż w trasie spalanie gazu to około 7-8 litrów na 100 km, w mieście zależnie od nogi od 9 do 12 litrów gazu na 100 km. Samochód mam od nowości w rodzinie więc wiem, że w samym silniku nic nie było robione, podobnie jak skrzynia biegów. Jakiś czas temu wymieniane było zawieszenie, hamulce, spawane i wzmacniane na nowo mocowania wahaczy z tyłu. Może komuś samochód jeszcze posłuży na jazdę do pracy, tłuczenie się po okolicy. Z tyłu z lewej strony, końcówka progu do roboty, lewe z tyłu nadkole było malowane spayem i widać to.
Z modyfikacji to założony termometr, wymieniony licznik na polift, radio 2din z kamerą cofania, dołożone z tyłu szyby elektryczne, elektryczne lusterka, lampka w podsufitce z przodu, podgrzewane fotele, gniazdka usb czy zapalniczki, tunel środkowy. Jak coś to dorzucę jakieś rzeczy co mi z niego jeszcze zostały - jakieś tuleje, hamulec ręczny czy boczki drzwi. Dorzucam też zimowe opony na stalowych felgach 14 cali. Klimatyzacja jest sprawna.
Może komuś się przyda samochód na dojazdy do pracy, bujanie się po mieście czy nawet na części.
Cena:
3500 zł do negocjacji
Link:
https://www.olx.pl/d/oferta/honda-ci...-ID15LWvl.html
honda1.jpg
honda2.jpg
Z modyfikacji to założony termometr, wymieniony licznik na polift, radio 2din z kamerą cofania, dołożone z tyłu szyby elektryczne, elektryczne lusterka, lampka w podsufitce z przodu, podgrzewane fotele, gniazdka usb czy zapalniczki, tunel środkowy. Jak coś to dorzucę jakieś rzeczy co mi z niego jeszcze zostały - jakieś tuleje, hamulec ręczny czy boczki drzwi. Dorzucam też zimowe opony na stalowych felgach 14 cali. Klimatyzacja jest sprawna.
Może komuś się przyda samochód na dojazdy do pracy, bujanie się po mieście czy nawet na części.
Cena:
3500 zł do negocjacji
Link:
https://www.olx.pl/d/oferta/honda-ci...-ID15LWvl.html
honda1.jpg
honda2.jpg