Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Plastiki/osłony i inne graty do FN2

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Plastiki/osłony i inne graty do FN2

Cześć,
    poszukuję części w dobrym stanie do swojego FN2:

1. Osłonę nadkola od strony pasażera z przodu, oraz osłony nadkola z tyłu od strony kierowcy. Jeśli jest w dobrym stanie - to również osłonę silnika.
    2. Osłony słupka pasażera, z przodu, wewnętrz (przednia szyba).
    3. Nakładki progów Grand Prix lub Standardowe od FN2.
    4. Ślizg podtrzymujący reflektor prawy (od strony pasażera) przedni (element zaznaczyłem na grafice którą załączam poniżej):

slizg.PNG

Bagażnik:
    5. Osłony mocowania tylnej lampy (od strony kierowcy) - od wewnątrz, jak podniesiemy klapę bagażnika, to śruby mocujące tylnej lampy są zaślepione taką plastikową klapką.
    6. Plastiku/tapicerki bagażnika (tej na której mocowana jest tylna półka bagażnika) od strony kierowcy.
    7. Podłogi bagażnika, o ile jest w oryginalnym stanie i nie jest zniszczona - moja jest pocięta, bo poprzedni właściciel zamontował w niej system audio, który wymontował przed sprzedażą - wygląda to tragicznie...
    8. Znaczki/emblematy Honda (H) - przedni oraz tylny (o ile nie są zniszczone).
    9. Siedzisko - tylna kanapa, to pojedyncze, za kierowcą. Moje posiada wypaloną dziurę po papierosie, pozostaje mi co prawda opcja naprawy, ale być może lepiej wyjdzie zakupić całe, oryginalne siedzisko.
    10. Dekielki/zaślepki alufelg, o ile są oryginalne i kompletne (4szt).

Komora silnika:
    11. Czerwona zaślepka klemy dodatniej akumulatora.

Zainteresowanych sprzedażą proszę o kontakt na PW.
    Last edited by p_y; 06-05-2020, 17:21. Powód: Dodanie załącznika
Working...
X